Et hardtarbeidende styre i tillegg til rundt 200 frivillige bidro til at årets Herøydager ble avviklet på en forhåpentligvis god måte. En spesiell takk rettes til komitéutvalget som bestod av Kine Jeanette Hanssen, Berit Aarseth og Kristin Markås Mellingen, som hadde den krevende jobben med å få på plass alle kakebakere og folk til alle komitéer.

- Takk for at dere stiller opp som publikum, sponsorer, utstillere, komitemedlemmer og kakebakere. Dere har alle bidratt til å gjøre Herøydagan til trivelige og innholdsrike dager. Tusen hjertelig takk!

Manglende program til kirkespillkonsert
Styret beklager virkelig at det ikke ble utdelt program til kirkespillkonserten lørdag 25. juni. Dette skulle selvsagt vært gjort, men ble dessverre avglemt som følge av at leder nok hadde for mange oppgaver denne helga. Vi håper likevel at publikum hadde stor glede av konserten. Programmet er nå sendt ut til alle registrerte e-postadresser til de som har kjøpt billetter på E-billett, og kan også leses ved å trykke her.

Ris og ros
- Styret er interessert i å få tilbakekemeldinger fra publikum. Vi har allerede hatt intern evaluering, men ønsker både ros og tips om forbedringer som vi kan ta med oss videre i planleggingen. Slike tilbakemeldinger kan sendes på e-post til post@heroydagan.no.

Dronebilde fra Herøydagan 2022 som er tatt av Nils Arne Færø.

Dronebilde 2022_Herøydagan2.jpg