Absolutt ingenting er helt A4 med Paul-Ronney Angel. Han har vært bosatt i London siden 1992, men flyttet tilbake til Oslo i 2022. Har du hatt gleden a se ham opptre er sjansen liten for at du har glemt det. Han har tidligere vært på Brygga i Herøy og holdt konsert i august 2014.

Paul-Ronney kan forsøksvis beskrives som en veldig unorsk og fargerik krysning av Tom Waits, Johnny Thunders, Willy DeVille, Shane MacGowan, Joe Strummer og swing kongen Cab Calloway.

Han er en sanger med en røff og original stemme og en meget dyktig gitarist (som nå og da plukker opp andre strengeinstrumenter og munnspill). I tillegg er han en høyt profilert låtskriver som har fått sine komposisjoner covret av flere internasjonale artister.

Paul-Ronney har siden 2003 frontet London baserte The Urban Voodoo Machine som har flere album bak seg og tusenvis av gigs verden rundt. De er faktisk det eneste bandet i verden som har spilt både på metal-festivalen Download (2010) og Montreaux Jazz Festival (2018).

Hans musikalske ståsted spenner som vi skjønner over mange forskjellige sjangere som country, punk, rock ’n’ roll, Balkan beat, rockabilly, delta blues, gospel, R&B, Latin, New Orleans swing med mere.

Under Herøydagan er han alene på scenen, men kjenner vi han rett vil han garantert få opp stemningen.

Konserten er gratis for de som har kjøpt billett til Halvdan Sivertsen. Dersom det er noen som bare ønsker å høre Paul-Ronney må de betale 100 kroner i døra. Dørene åpnes kl. 18.30 lørdag 24. juni.

Paul-Ronney Angel | Facebook

Paul-Ronney Angel_konserter.jpg