Se promoteringsvideo for konserten:

Trykk her for å kjøpe billetter til konserten og andre arrangementer under årets Herøydager på eBillett.

Flere og flere har fått øynene og ørene opp for Jan Arild Sørnes & Det Elektriske Bandet. Live er de en heftig opplevelse i skjæringspunktet mellom blues og soul. Jan Arild har en av Norges beste stemmer innen sjangeren, og Det Elektriske Bandet er tight og funky, både i uptempo soul-låter og rolig blues.

Jan Arild Sørnes og Det Elektriske Bandet har bak seg suksessrike opptredener på blant annet Nidaros Bluesfestival og Blues in Hell.

Jan Arild har flere plateutgivelser bak seg, og albumet "Livets Blues" (2014) fikk svært god mottakelse med blant annet 5 av 6 i Bluesnews. Siden har det blitt sluppet flere singler. I 2020 kom singelen «Dæven om du tør» og i 2022 kom singlene «Æ e en soulmann» og «Her Æ Høre Tell». Singelen «Hei du der oppe!» kom 3. mars 2023, og etter det vi har fått høre vil det også bli sluppet enda en singel før Jan Arild og hans dyktige band står på scenen under Herøydagan.

Blues og soul på nordnorsk er ikke vanlig kost, og vi gleder oss stort til han kommer til Herøy og skal få det til å svinge skikkelig i aulaen sammen med dyktige blåsere og musikere.

Her er noen anmeldelser:
«Jan Arild Sørnes er som å høre Delbert McClinton på̊ norsk» (NRK Radio Rock)

«Da Jan Arild Sørnes & The Elektriske bandet spilte 19. januar 2019 hos oss i Trondheim bluesklubb, folk var helt over seg av begeistring. Har vel nesten aldri fått slike tilbakemeldinger på et band tidligere.» (Jan Engen, Trondheim bluesklubb)

«Om Jan Arild Sørnes og det elektrisk bandet er det vel ikke mere å si enn at de blåste nesten publikum overende med sin heftige blues og soul med ramsalte nord-norske tekster.» (Nidaros Blues 2021)

Det Elektriske Bandet består av:
Jan Arild Sørnes, sang
Paul "Palle Groove" Wagnberg, Hammond B3 piano
Lasse Weeden, bass
Axel Arnesen, gitarer
Sigbjørn Thomassen, gitar
Thomas Hildrum, slagverk
Ola Welo, saxofoner
Alex Maestro, trompet

Dæven Om Du Tør fra Skedsmo Bluesklubb 2020

 

Jan Arild Sørnes og Det Elektriske Bandet_Hell.jpg