Lørdag 29. juni arrangeres Solheim og Flostad rundt. Det er som tidligere år friidrettsgruppa i Herøy IL som er arrangør, og de håper selvsagt på stor deltakelse.

Starten for Solheim rundt og Flostad rundt er satt til klokka 10.30. Dette er gjort for at det ikke skal bli konflikt med de andre aktivitetene under Herøydagan. Uteaktivitetene begynner ikke før kl. 11 og dette betyr at de minste kan løpe Flostad Rundt før de begynner med andre aktiviteter.

Oppfordrer ansatte til å delta
Mowi stiller med mange deltakere under årets Alstahaug maraton og man kan derfor anta at mange av dem er i god form til å løpe Solheim rundt i år. Fabrikksjef Jan Erik Kvingedal oppfordrer derfor sine ansatte om å også delta på dette tradisjonsrike landeveisløpet. Han oppfordrer også andre bedrifter i Herøy til å stille med deltakere til løpet.

Alle får premie
Solheim rundt er et løp på ca 6,1 km mens Flostad rundt er på ca 1,6 km.Solheim rundt_medaljer.jpg

- Jeg oppfordrer også de som driver med andre idretter enn friidrett til å delta. Det hadde vært hyggelig om mange av de som driver med både badminton og fotball melder seg på, sier Nilssen, som selv har en personlig rekord imponerende 22 minutter og 10 sekunder på løpet.

Påmelding til Solheim rundt starter kl. 09.30 i målområdet en time før selve løpet. Elbjørg Larsen stiller med oppvarming til heftige Zumba-rytmer ca kl. 10.15.

Påmeldingsavgift er kr. 100,- for Solheim Rundt og 50 kr. for Flostad Rundt. Alle som deltar får premie.