I fjor var det det Kristian Fr. Figenschow jr. som var leid inn for å krydre kulturkvelden med sine ablegøyer. Dette var en stor suksess og herøydagskomiteen satser også i år å få trimmet lattermusklene under kulturkvelden.

Tore Skoglund kjenner nok de fleste som har levd en stund fra sitt årelange samarbeid med Arthur Arntsen som «Oluf» og programserien «Du skal høre mye» på NRK fra Rorbua i Tromsø. Frithjof Nordnes er en kjent revyskuespiller som er født og oppvokst i Mosjøen, men som nå bor i Lødingen. Mange kjenner han nok best som «Joffen» i duoen «Joffen og Laffen» som herjet landsdelen og landet for noen år siden. På bildet opptrer han med figuren «Karl Oskar» som er en meget frittalende læregutt som Skoglund har slitt med i rundt 30 år.

I tillegg til show med Skoglund og Nordnes skal også kulturkvelden denne gangen være en mønstring for det lokale og regionale kulturlivet. Kirsti Iversen har også denne gangen sagt seg villig til å sy sammen et program for kulturkvelden og det setter styret i Herøydagan umåtelig pris på.

- Det er ikke så mye av programmet som er klart enda, men det blir nok flere trivelige gjensyn med det som har skjedd i kulturlivet det siste året. Øyvind Ottesen skal også i år synge for oss med sin mektige stemme. I likhet med tidligere år blir det nok mye sang og musikk og kanskje også et revynummer og litt dans. Ellers starter kulturkvelden også i år med utdeling av diverse priser og en presentasjon av årets Herøydagskunstner, sier Iversen.